fbpx
De Japanese Headspa Nederland

Over De Japanese Head spa

Wij staan voor het creëren van complete ervaring die je nog nooit heb meegemaakt. Wij streven ernaar om een ​​oase van rust en vernieuwing te bieden die je nog nooit hebt ervaren.

De Japanese Headspa Nederland

Een one of a kind head spa ervaring 

We zijn gepassioneerd over het delen van de voordelen van de Japanse head spa met anderen en zijn trots om te zien hoe onze behandelingen een positieve impact hebben op het leven van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, ontspanning of een moment van pure verwennerij, bij De Japanese Head spa Nederland ben je in goede handen.

Kom langs en ontdek zelf de rustgevende en verjongende kracht van onze Japanse head spa behandelingen. 

Sabrine Ghoulem
Sabrine Ghoulem
Super ontspannende ervaring, nu tijdens mijn zwangerschap en verhuizing was ik hier echt aan toe. Bedankt!!!
Mouna Mokaddem
Mouna Mokaddem
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij japanese headspa en ik wil het iedereen ten zeerste aanbevelen! Ontzettend kunnen ontspannen.
Tessa Stoelinga
Tessa Stoelinga
Een van mijn eerste afspraken, maar ik weet nu al dat ik zeker weten terug kom! Fijne sfeer, vriendelijke professionele medewerkster en bereikbare locatie. Zeker een aanrader.
Wafae Ambari
Wafae Ambari
Na een hectische tijd achter de rug te hebben gehad, eindelijk een me time momentje voor mezelf ingepland. En wat zat ik hier goed! Ik heb heerlijk genoten van deze bijzondere headspa waar je helemaal tot rust komt!! Alles zag er zo mooi uit en wat is het personeel toch behulpzaam! Daarnaast werken ze super hygiënisch. Mij hebben jullie als vaste klant en kom zeker weer terug!
M A
M A
Topservice met een hele aardige dame. Was heerlijk!
Faiza Alfounti
Faiza Alfounti
Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen! Gun jezelf deze ontspannende ervaring. Wij hebben ervan genoten en komen zeker terug!
Mounia Van Ee
Mounia Van Ee
Wat een heerlijke ervaring! Super netjes, heel vriendelijk en heeeeeel hygiënisch. Ik was echt even helemaal van de planeet! Prima bereikbaar en deskundig personeel dat je echt in de watten legt. Kortom, mijn volgende afspraak staat alweer!
Cxxx Xxxx
Cxxx Xxxx
Wat een heerlijk ontspannen ervaring! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Hakima M'kharbach
Hakima M'kharbach
Headspa was echt een verwennerij. Dit gaan we vaker doen.
Ilyass Speksnijder
Ilyass Speksnijder
Het was super!! Top service met een goede behandeling. Het is heerlijk als je even wil ontspannen. Goed bereikbaar per bus en auto en er is genoeg parkeerplek . Een goede aanrader.