fbpx
De Japanese Headspa Nederland

Japanese Head Spa complete relaxing

Laat je compleet verwennen en verassen door onze Japanese Head Spa complete relaxing. Onze wellness-treatment is goed voor zowel de lichaam als voor de geest. 

Wat je kan verwachten bij Japanese Head Spa complete relaxing

Begin met het genieten van een rustgevende kop thee terwijl we een grondige analyse van je hoofdhuid uitvoeren, gericht op het bevorderen van een optimale gezondheid. Tijdens de behandeling worden je haar en hoofdhuid zorgvuldig gereinigd en verzorgd met speciale Japanse head spa technieken en natuurlijke serums. Vergeet ook niet de aandacht voor je gezicht. Na afloop controleren we nogmaals je hoofdhuid en zorgen we ervoor dat je haar perfect gestyled en droog is.

Sabrine Ghoulem
Sabrine Ghoulem
Super ontspannende ervaring, nu tijdens mijn zwangerschap en verhuizing was ik hier echt aan toe. Bedankt!!!
Mouna Mokaddem
Mouna Mokaddem
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij japanese headspa en ik wil het iedereen ten zeerste aanbevelen! Ontzettend kunnen ontspannen.
Tessa Stoelinga
Tessa Stoelinga
Een van mijn eerste afspraken, maar ik weet nu al dat ik zeker weten terug kom! Fijne sfeer, vriendelijke professionele medewerkster en bereikbare locatie. Zeker een aanrader.
Wafae Ambari
Wafae Ambari
Na een hectische tijd achter de rug te hebben gehad, eindelijk een me time momentje voor mezelf ingepland. En wat zat ik hier goed! Ik heb heerlijk genoten van deze bijzondere headspa waar je helemaal tot rust komt!! Alles zag er zo mooi uit en wat is het personeel toch behulpzaam! Daarnaast werken ze super hygiënisch. Mij hebben jullie als vaste klant en kom zeker weer terug!
M A
M A
Topservice met een hele aardige dame. Was heerlijk!
Faiza Alfounti
Faiza Alfounti
Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen! Gun jezelf deze ontspannende ervaring. Wij hebben ervan genoten en komen zeker terug!
Mounia Van Ee
Mounia Van Ee
Wat een heerlijke ervaring! Super netjes, heel vriendelijk en heeeeeel hygiënisch. Ik was echt even helemaal van de planeet! Prima bereikbaar en deskundig personeel dat je echt in de watten legt. Kortom, mijn volgende afspraak staat alweer!
Cxxx Xxxx
Cxxx Xxxx
Wat een heerlijk ontspannen ervaring! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Hakima M'kharbach
Hakima M'kharbach
Headspa was echt een verwennerij. Dit gaan we vaker doen.
Ilyass Speksnijder
Ilyass Speksnijder
Het was super!! Top service met een goede behandeling. Het is heerlijk als je even wil ontspannen. Goed bereikbaar per bus en auto en er is genoeg parkeerplek . Een goede aanrader.